DAB RADIO I BILEN

TRENGER IKKE VÆRE DYRT.  Hos Automester gjør vi overgangen både enkel og rimelig. Vi installerer anbefalte DAB adapterer til din bilradio.

Slik bruker du lysene på bilen

På høsten blir kveldene lengre og mørkere, noe som gjør det vanskelig å oppdage både folk og dyr langs veien. For å unngå ulykker er det lurt å vite når man skal bruke lysene, og om bilen trenger ekstra lys for å oppdage farene i tide.

Automester utfører
EU-kontroll på elbiler

I dag finnes det omtrent 100 000 elbiler i Norge, og andelen vokser stadig. Akkurat som fossildrevne biler må de ladbare bilene til EU-kontroll, også kalt periodisk kjøretøykontroll (PKK).

Finn ut hvor mye bilen er verdt

Skal du selge eller kjøpe bruktbil, kan det være vanskelig å finne ut hvor mye bilen er verdt. Ved å utføre en tilstandsrapport kan du enkelt finne ut hvilke feil bilen har, hva det koster å utbedre dem og hvor mye bilen til slutt er verdt.

Dette stryker 3 av 10 biler av på EU-kontroll

Om lag 30 prosent av norske biler har feil med lysene når de kommer til EU-kontroll, viser nye tall. Halvparten av feilene gjelder bilens hovedlys.

Nye regler for EU-kontroll

hva du kan fikse selv før EU-kontroll

Moderne biler er veldig tekniske og kan regnes for å være rullende datamaskiner. Derfor kreves det teknisk spesialkompetanse for å utbedre eventuelle feil og mangler, noe de færreste av oss har. Heldigvis finnes det fortsatt enkelte ting du kan sjekke og fikse selv for å spare litt penger.

Kompetansekrav til våre verksteder

Det er ikke hvem som helst som kan bli et AutoMester bilverksted. Vi stiller strenge krav til våre verksteder, noe som sikrer deg en god tjeneste med høy kvalitet. Enkelt for deg - bra for bilen.

Bare annenhver bileier svarer riktig

Kun halvparten av norske bileiere er klar over at de kan bruke et frittstående verksted uten å miste fabrikkgarantien, viser en ny undersøkelse.

Så ofte bør du ha klimaservice på bilen

Et fungerende klimaanlegg sikrer et sunt og godt inneklima i bilen og bidrar til å holde deg oppvakt og oppmerksom i trafikken. Derfor er det viktig at klimaservice utføres jevnlig.

Har du El-/hybrid bil ?

Ta service, reparasjon eller EU-kontroll på din Elbil hos oss.

Husk sjekk av bilen før bilferien

En lang ferietur utsetter bilen for ekstra store påkjenninger, advarer fagfolk. Bilbergingbransjen venter oppdragsrush fordi mange får trøbbel underveis. Det kan være hardt å være bil i ferien.

når bør du skifte olje på bilen?

Som bileier er oljeskift noe av det viktigste du må huske på. Hos AutoMester skifter vi både olje og filter på din bil.